کف کاذب چوبی چیست؟ این سازه نوعی مصال ارتفاع دار است که توسط شبکه فولادی ساخته شده و برای بالا بردن و ارتقاء سطح زمین و یا قسمتی از سازه استفاده میشود. این کف روی کف اصلی سازه اجرا شده و امکان عبور کابلها، تاسیسات مکانیکی، تاسیسات برقی را از زیر آن فراهم میسازد. وب سایت شیراز کناف در این مقاله تلاش کرده تمام کاربردهای مربوط به کف کاذب چوبی را بررسی کند. با ما همراه شوید..
کف کاذب چوبی چیست؟
کف کاذب چوبی نوعی سازه ارتفاع دار بوده که توسط شبکه فولادی ساخته شده و جهت بالا بردن و ارتقاء سطح زمین و یا قسمتی از سازه استفاده می گردد. این کف روی کف اصلی سازه اجرا می گردد و امکان عبور کابلها، تاسیسات مکانیکی، تاسیسات برقی را از زیر آن فراهم میسازد.
کف کاذب که به قرینه سقف کاذب نام گذاری شده که کف اصلی سازه ساختمانی نیست و جهت افزایش ارتفاع محل تردد به کمک پایه هایی بر کف اصلی طبقات نصب می گردد.
کف کاذب با نام های دیگری مانند: کفپوش کاذب، کف مرتفع، کف متحرک، کف با قابلیت دسترسی، کف ترمووود نیز شناخته میشود.
قیمت کف های کاذب چوب
قیمت کف کاذب چوبی بسته به نحوه اجرای آن متفاوت می باشد. شرایط جغرافیایی، میزان تردد و رطوبت از عوامل تاثیر گذار انتخاب کف کاذب مناسب است. بنابر این در هر محیط و فضای امکان استفاده از هر نوع کف کاذبی نیست. برای اطلاع از قیمت این سازه به مراکز فروش و اجرای کفپوش که در لینک درج شده قرار گرفته است مراجعه کنید.
معرفی انواع کف کاذب چوب
با روکش H.P.L
با روکش P.V.C
با روکش معمولی
عموما این مدل از کف کاذب از صفحات نئوپان و ام.دی.اف تولید میگردد. ضخامت پنل این محصول میتواند از 16 میلی متر الی 48 میلی متر متغیر باشد. عواملی همچون میزان رطوبت محیط، میزان تحمل فشار نقطه ایی و گسترده، نوع تردد های جاری بر روی سطح کف کاذب و… با ضخامت و قیمت تمام شده محصول ارتباط مستقیمی دارند.
سیستم تهویه هوا زیر کف کاذب
- فضای ایجاد شده زیر پنل ها مناسب برای عبور لوله های گرمایش و سرمایش ساختمانی است.
- پنـل های مشبک جهت اجرا یی این سیستم در نظر گرفته می شود.
- پنل تهویه هوا در دو مدل موجود می باشند.
- پـنل های سوراخدار : در این مدل جریان هوا ۲۲تا ۳۵درصد بهبود می یابد.
- پنل های خروجی بالا: 55تا66 درصد جریان هوا را تامین می کند.
مزایای کف کاذب چوب چیست؟
- وزن سبک
- نصب آسان وسریع
- قیمت مناسب
- تنوع ابعاد و اندازه
- انواع رنگ و مدل
- تنوع در ضخامت با توجه به کاربرد
- همخوانی با محیط های مسکونی واداری
محیط های قابل استفاده از کف کاذب چوب
عموما محیط هایی که دارای رطوبت کم یا نسبی هستند امکان استفاده از این مدل کف کاذب را دارا می باشند.
- مجتمع های اداری
- قسمت های مانیتورینگ
- اتاق های برق
- اتاق کنترل تولید
- مجتمع های آموزشی
نکات لازم هنگام استفاده از کف کاذب چوبی چیست؟
- عدم مقاومت این مدل از کف کاذب در برابر حریق
- تاثیر رطوبت به مرور زمان
- میزان مقاومت نقطه ایی و گسترده
- دریافت مشاوره قبل از سفارش محصول
نکات مهم در زمان خرید کف کاذب چوبی
در گذشته کف کاذب سرامیکی به دلیل زیبایی و یکنواختی صاف و براق بودن و نظافت آسان محبوبیت زیادی در بین افراد پیدا کرد. اما امروزه کفپوش با روکش چوب از طرفداران زیادی برخوردار شده است .
سر و صدا اضافی در حین تردد آرامش افراد را برهم می زند.باعث جلوگیری از انتشار نویز اضافی در محیط میشود.
این محصول به علت امکان بالای واکنش پذیری برای محیط ها با رطوبت بالا نامناسب است. کف کاذب چوبی توانایی متوسطی در تحمل فشار دارد و مناسب برای محیط ها با تردد متوسط است.
با توجه به جنس این محصول در مکان هایی که امکان حریق وجود دارد به کار نمی رود زیرا باعث ادامه روند آتش سوزی می شود.
روش اجرای کف کاذب چوبی
روش کلی اجرای کف کاذب چوبی به این صورت است که در وحله اول با توجه به شیب کف مورد نظر پلیت گذاری صورت میگیرد.
سپس با استفاده از دستک های فلزی سطح کار تا ارتفاع مورد نظر بالا آمده و شاسی فلزی نصب می گردد.در این کار از قوطی فلزی ۴۰ با فاصله ۴۰ سانتیمنر استفاده می گردد و یک شبکه فلزی برای نصب چوب ترمووود آماده می شود.
نکته حایز اهمیت در این مرحله اجرای کاملا درست و تراز زیر سازی فلزی جهت نصب چوبهایی ترمووود می باشد.همچنین قبل از نصب زیرسازی چوبی پروفیل ها باید به وسیله ضد زنگ کاملا رنگ آمیزی شوند.
در مرحله بعد چوب های زیر سازی مخصوص نصب چوبهای ترمووود که در ابعاد ۴۵*۵۰ در شرکت مهندسی پارسیا عرضه می شود و به صورت اشباع شده بوده،بر روی پروفیل ها نصب می گردد.این چبهای اشباع شده به وسیله پیچ های گالوانیزه سرمته بر روی پروفیل ها نصب می گردد.
در مرحله آخر چوبهای ترمووود مناسب برای کف بر روی زیرسازی چوبی اجرا شده و کف کاذب چوبی با ارتفاع مد نظر اجرا می گردد.
از مزیت های این روش زهکشی مناسب در سطح زیرین کف و اجرای کاملا تراز در سطح کف کاذب می باشد.همچنین در این روش می توان لوله های تاسیساتی،برق کشی و …. را می توان در سطح زیری اجرا کرده و با تعبیه دریچه های بازدید دسترسی مناسب به سطح زیرین را مهیا نمود.چوبهای ترمووود کف را می توان به صورت پیچ از رو و یا کلیپس اجرا نمود.
ممکن است بپسندید: