شیشه بین کابینتی چیست

شیشه بین کابینتی چیست و چه کاربردهایی دارد؟

شیشه بین کابینتی چیست؟ شیشه های بین کابینت به منظور زیباتر به نظر رسیدن فضای آشپزخانه در فضای مابین کابینت های قسمت بالا و پایین مورد استفاده قرار می گیرد. معمولاً در این فضاها کلید و پریز همچنین لوله گاز نیز تعبیه می‌ شود. در این مقاله با کاربردها و انواع آنها بیشتر آشنا می شوید.

شیشه بین کابینت چیست؟

شیشه های بین کابینتی، شیشه های رنگی هستند که روی دیوارها برای پوشش بین کابینت ها استفاده می شوند.در گذشته برای پر کردن فاصله بین کابینت ها از کاشی و سرامیک ها استفاده می شد. اما امروزه با پیشرفت دانش و تکنولوژی سرامیک و کاشی جای خود را به شیشه بین کابینتی داد. برای خرید این المان میتوانید به کابینت فروشی های معتبر که اطلاعات آنها در لینک درج شده قرار گرفته است مراجعه کنید. این شیشه ها در کابینت فروشی های معتبر که اطلاعات آنها در لینک درج شده قرار گرفته است نیز به فروش می رسند.

قیمت شیشه رنگی بین کابینت چقدر است؟

قیمت شیشه رنگی بین کابینت به صورت متر مربع محاسبه می‌شود و به صورت حاصل ضرب طول در عرض شیشه ها بصورت مساحت مفید شیشه رنگی مصرف شده محاسبه می شود ولی حدود قیمت اجرای شیشه رنگی بین کابینت با نصب و اجرا حدوداً ۹۵۰ هزار تومان است.

ویژگی شیشه بین کابینتی چیست؟

شیشه رنگی یکی از به روز ترین متریال های به کار رفته در دکوراسیون داخلی است که استفاده از آن به خاطر تنوع رنگی و زیبایی قابل توجهی که دارد بسیار رایج شده است:

  • وزن سبک
  • شفاف بودن
  • صاف و صیقلی بودن شیشه
  • کیفیت بالای رنگ
  • ضد خش بودن شیشه بین کابینت
  • تنوع طرح و رنگ های مختلف
  • امکان سفارش شیشه مات و شفاف
  • امکان نورپردازی برای جلوه
  • هماهنگ بودن با دکوراسیون مدرن امروزی

اگر در انتخاب کابینت ها دچار مشکل شده اید، پرفروش ترین کابینت های آشپزخانه 1400 را در لینک درج شده مشاهده کنید.

شیشه های بین کابینتی چه طور ساخته می شوند؟

شیشه رنگی ها از یک لایه رنگ و یک لایه نازک پوشش امنیتی ساخته می شوند. پوشش امنیتی به معنای سکوریت کردن شیشه است که اگر شیشه در موقعیت شکست قرار بگیرد سر جای خودش ثابت بماند و باعث ایجاد خطر نشده و ریزش نداشته باشد.

انواع شیشه بین کابینت

شیشه بین کابینت امروزه در طرح ها و رنگ های متنوعی و با توجه به دکوراسیون داخلی و رنگ کابینت ها مورد استفاده قرار می گیرد. یکی از محبوب ترین انواع شیشه هایی رنگی بین کابینتی رنگ سفید و مشکی هستند که معمولاً هماهنگی زیادی با سایر لوازم آشپزخانه دارند.

  •  رنگی
  • طرح دار
  • سکوریت
  • سند بلاست
  • کریستال
  • چاپی

طریقه نصب شیشه بین کابینتی

برای چسباندن شیشه بین کابینتی به چسب مخصوص نیاز دارید. این نوع چسب ها، چسب های سیلیکونی (silicone) یا پلی یورتان (Polyurethane) هستند.

نوعی دیگر از این نوع چسب ها وجود دارد که چسب هایی به اصطلاح زودگیر هستند. از آن جایی که این چسب ها برای آکواریوم استفاده می شوند، به چسب های آکوریومی نیز معروف هستند. این چسب ها در زمان خیلی کوتاهی اتصال را برقرار می کنند.
برای نصب این شیشه ها پس از آماده سازی زیرسازی، فاصله بین کابینت بالایی و پایینی به دقت اندازه گیری می شود. برای راحتی کار بیشتر، اندازه کلید و پریزها هم روی آن محاسبه شده و بریده می شود. پس از زدن چسب پشتِ شیشه برش خورده، آن را در محل مناسب می چسبانند. برای بهتر چسبیدن، شیشه ها را با ابزاری به دیوار فشار می دهند تا فاصله ای بین دیوار و شیشه ایجاد نشود.

آیا حرارت شعله های گاز برای شیشه های رنگی بین کابینتی شکل ساز است؟

شرکت های ساخت این شیشه ها خود را موظف و ملزم به سکوریت کردن شیشه های رنگی بین کابینتی به خصوص پشت گاز میداند و درجه تمپرد و شیشه های سکوریت 750 درجه سانتی گراد است که به راحتی در مقابل شعله و حرارت اجاق گاز رومیزی و مبله دوام می آورد. مانند گازهای شیشه ای رومیزی، هودهای شیشه ای بالای گاز و سینک های شیشه ای که تماما در مجاورت حرارت و ضربه هستند.

آیا شیشه های رنگی بین کابینت قابلیت اجرای کلید، پریز، علمک گاز و در کل سوراخکاری را دارا هستند؟

تمامی شیشه های رنگی بین کابینتی قابلیت عملیات سوراخکاری را دارند. هنگامی که تیم طراحی و اندازه گیری تتراگلس در محل پروژه متقاضی حضور به عمل بیاورند. نقشه تمامی جاسازی ها را برداشته و سپس در آتلیه معماری دفتر تیم طراحی روی نقشه قطعات شیشه هاعلامت گذاری شده که در آن سایز جاسازی مورد استفاده و مقیاس آن مشخص شده که تمامی این موارد توسط کارگران کارخانه به وسیله ماشین آلات جاسازی و مستر اعمال شده و سپس در صورت لزوم شیشه های سکوریت و سپس به محل پروژه انتقال داده می شوند. بنابراین هرگونه جاسازی روی شیشه های رنگی بین کابینتی امکان پذیر است.