تکنولوژی پنل خورشیدی در معماری ساختمانی

وجود انرژ پاک از سوخت های فسیلی مهم تر است و امروزه تکنولوژی پنل خورشیدی در این زمینه به کمک بشر آمده است.مکان استفاده از این انرژی در دسترس، مقرون به صرفه و منطقی به نظر می‌رسد. در این مطلب تلاش کرده ایم درباره کاربردهای تکنولوژی صفحات خورشیدی در معماری ساختمان صحبت کنیم. با ما همراه شوید.

تکنولوژی پنل خورشیدی چیست؟

در سیستم گرمایش خورشیدی ساختمان به طور طبیعی، گرمایش خانه با استفاده از عوامل طبیعی مثل خورشید انجام می‌گیرد. بدین معنی که چنین سیستمی این امکان را فراهم می‌سازد که ساختمان بدون نیاز به انرژی فسیلی و در نهایت با مصرف انرژی بسیار کمی کار کند.

برای خرید این سازه کاربردی میتوانید به مراکز فروش پنل خورشیدی که اطلاعات آنها  در لینک درج شده قرار گرفته است مراجعه کنید.

برای استفاده از انرژي خورشیدی و تبدیل آن به برق، از صفحات خورشیدی که به آن سلول‌های خورشیدی هم گفته می‌شود، برای جذب و دریافت انرژی استفاده می‌شود. پنل‌های خورشیدی از قرارگرفتن چندین سلول خورشیدی در کنار هم به وجود می آیند. صفحات خورشیدی را می‌توان بر روی سطح زمین نصب نمود که این نوع بیشتر برای مقیاس‌های بزرگ و یا در تجهیزات بزرگ خدمات رفاهی استفاده می گردد. همچنین یکی از راهکارهای استفاده از تکنولوژی صفحات خورشیدی برای ساختمان‌ها، نصب آنها در پشت بام است.

مزایای استفاده از تکنولوژی صفحات خورشیدی در ساختمان

موارد زیر به عنوان مزایای این سازه در ساختمان در نظر گرفته می شود:

مزایای استفاده از تکنولوژی صفحات خورشیدی در ساختمان

تامین برق ساختمان

از مشخص‌ترین مزیت‌های استفاده از صفحات خورشیدی، تامین برق ساختمان است. وقتی که با استفاده از انرژی خورشیدی برق یک ساختمان تامین می‌شود، بخش‌های زیادی از ساختمان که نیاز به برق دارند تامین خواهند شد از جمله این کاربردها: تامین گرمای ساختمان، تامین سرمای ساختمان، تامین روشنایی ساختمان و.. است.

کاهش هزینه‌های تامین انرژی

زمانی که برق از طریق انرژی خورشید تامین شود، در واقع شما برق ارزان قیمت خواهید داشت و به همان نسبت هزینه‌های انرژي ساختمان (روشنایی، گرمایش، سرمایش و..) کاهش خواهد یافت. کم شدن هزینه‌های تامین انرژی از بزرگترین مزایای استفاده از تکنولوژی صفحات خورشیدی در ساختمان است.

کاهش آلودگی‌های محیط زیستی

همانطور که گفته شد انرژی خورشیدی از جمله انرژی‌های تجدیدپذیر و پاک است که با محیط‌زیست سازگار است و بهترین منبع برای تامین انرژی‌های پایدار است. این نوع انرژی کمترین آلودگی را دارد و خطراتی که ممکن است سوخت های فسیلی برای یک ساختمان داشته باشند را ایجاد نخواهد کرد.

استفاده از انرژی خورشیدی با معماری!

معماری خورشیدی، نوعی از رویکرد معماری است که در آن به بیشترین استفاده از انرژی خورشیدی تمرکز شده است. در این نوع معماری، استفاده از انرژی خورشیدی یا به صورت مستقیم انجام می‌شود که در آن فضاهای ساختمان طوری طراحی می‌شوند که بیشترین استفاده از نور و گرمای خورشید را داشته باشند، و یا به شکل غیرمستقیم که در آن از تکنولوژی صفحات خورشیدی برای تامین انرژی ساختمان استفاده می‌شود.

 

اشتراک‌گذاری